Запам’ятайте цей рецепт і швидше готуйте! Найсмачніша окрошка! | рецепт окрошки
Привіт всім! Сьогодні я вирішила, що прийшла пора для самого улюбленого літнього супчика окрошки. Але скільки людей, стільки й думок з приводу того, як її готувати. Я теж не змогла зупинитися на якомусь одному варіанті, тому сьогодні я буду готувати окрошку за рецептом мого чоловіка)) Мені вона дуже сподобалася.
Першим ділом обов’язково картопельку. Хтось готує без картоплі, а я взагалі не розумію, що це за окрошка без картоплі. Далі яйця,огірки, редиску і для свіжості та аромату мій чоловік додає трохи селери. Мені дуже подобається.
Потім ковбасу і побільше зелені. У мене це зелений лук і кріп.
Для заправки беру сметану і додаю до неї ложку гірчиці.
Перемішую і додаю трохи сироватки.
Додаю її до окрошки.
Доливаю сироватку. Все у мене пішло 1,5 л.
Солю до смаку, перемішуємо і все готово!
Приємного апетиту!
Інгредієнти
- 2 середні картоплини, відварені в мундирі
- 2 зварених круто яйця
- 2 стебла селери
- 3 середніх огірка очищених від шкірки
- 300 г редиски
- 300 г докторської ковбаси
- пучок кропу і молодого цибулі
- 350 г сметани середньої жирності
- 1 ст л гірчиці
- 1,5 літри сироватки
- сіль