Салат ципочка не тільки дуже смачний, але і неймовірно простий у приготуванні: часто готую замість олів’є на новий рік
Салат Ципочка з куркою і горошком не тільки дуже смачний, але і неймовірно простий у приготуванні. Підійде як до святкового столу, замість Олів’є, так і на звичайний вечеря! Салатик виходить смачним і ситним.
Як готувати
- Для цього салату беру запечену курячу грудку, нарізаю і перекладаю в миску.
 - Сир натираю на крупній тертці.
 - Зливаю рідина з зеленого горошку. Горошок додаю в салат, а рідина не виливаю, вона мені ще знадобиться.
 - Беру 4 яйця і відділяю жовтки від білків. Білки нарізаю і додаю в салат.
 - А жовтки розтираю виделкою і поки залишаю в бік.
 - Тепер готую соус для салату. Беру 100 мл рідини від зеленого горошку, додаю 0,5 ч. л. солі, 0,5 ч. л. цукру, чайну ложку гірчиці, чайну ложку лимонного соку і додаю частинами 300 мл рослинного масла. Збиваю заглибним блендером.
 - Змішую жовтки з соусом, додаю кріп і заправляю салат.
 
Салат можна подати в салатниці.
А можна викласти в кільце.
Інгредієнти
- Запечена куряча грудка – 1 шт
 - Сир – 100 г
 - Зелений горошок – банку
 - Яйця – 4 шт
 - Соус:
 - Рідина зеленого горошку – 100 мл
 - Сіль – 1/2 ч. л.
 - Цукор – 1/2 ч. л.
 - Гірчиця – 1 ч. л.
 - Лимонний сік – 1 ч. л.
 - Рослинне масло – 300 мл