Важко відірватися, з такою заправкою будь-який овочевий салат буде “ще хочу” і на святковий стіл можна поставити: ділюся
Я вже не раз говорила, що далеко не худенька. Все мрію схуднути, але мріяти і робити це зовсім різні речі. От і я зважилася все, все точно почну прямо зараз. І тим більше у мене є багато легких, швидких салатів без майонезу з дуже обалденной заправкою, з якою овочеві салати не будуть здаватися прісними і набридати.
Сьогодні хочу з вами поділитися однією з простих, смачних заправок для овочевого салату без майонезу. Виходить такий яскравий, ароматний і дуже смачний і ситний.
Готувати його швидко варити нічого не треба і ви отримаєте ще один легкий салат в свою кулінарну скарбничку.
Дочитайте цю статтю до кінця і ви самі переконаєтеся, що у мене багато простих, цікавих, з доступних продуктів, смачних рецептів. Підписуйтесь, Чекаю ВАС, рада всім!
Як готую:
Для початку готую всі овочі, мою і насухо витираю.
Нарізаю пекінську капусту соломкою, а листя салату рву руками не крупно.
Далі нарізаю соломкою свіжий огірок, синій цибулю тонкими півкільцями і болгарський червоний перець теж нарізаю соломкою. Можна різні кольори болгарського перцю, у мене тільки сьогодні червоний.
Також можна і додати помідори, все за смаком, у мене сьогодні черрі їх я нарізаю на чотири частини і додаю до наших інгредієнтів.
Все кладу в зручну посуд так як всі овочі об’ємні і повітряні, а нам треба буде ще все акуратно перемішати.
Готуємо нашу смачну заправку: наливаю В чашку кунжутне масло. Кунжутне масло наливаємо трохи тільки для аромату, переборщувати не треба.
Далі соняшникова олія, приправу Маласянь/13 спецій/.
І додаємо густий устричний соус.
Все добре перемішую в однорідну масу і додаю до наших овочів.
Перемішую і з задоволенням все з’їдаємо .
Приємного апетиту!
Нам знадобиться:
- капуста пекінська – 1 качан приблизно, 200 грам;
- свіжий огірок – 1 шт. ;
- перець червоний болгарський – 1 шт. ;
- цибуля синя ріпчасту за смаком;
- помідорів черрі – 6-8 шт. ;
- кунжутне масло – 1 столова ложка;
- соняшникова олія – 2 столові ложки;
- приправа Маласянь/13 спецій/ – 1 столова ложка;
- кунжут чорний і білий за смаком;
- густий устричний соус – 2 столові ложки.
Беріть на замітку такий чудовий салат! Тут кожен день виходять прості і смачні рецепти і пропозиція підписатися залишається в силі. Пишіть в коментарях, як готували, всі інгредієнти додавали або у вас є свій секретний? Не забувайте ставити лайки і зберігати рецепти, щоб не втратити.