Кулінарія

Важко відірватися, з такою заправкою будь-який овочевий салат буде “ще хочу” і на святковий стіл можна поставити: ділюся

Я вже не раз говорила, що далеко не худенька. Все мрію схуднути, але мріяти і робити це зовсім різні речі. От і я зважилася все, все точно почну прямо зараз. І тим більше у мене є багато легких, швидких салатів без майонезу з дуже обалденной заправкою, з якою овочеві салати не будуть здаватися прісними і набридати.

Сьогодні хочу з вами поділитися однією з простих, смачних заправок для овочевого салату без майонезу. Виходить такий яскравий, ароматний і дуже смачний і ситний.

Готувати його швидко варити нічого не треба і ви отримаєте ще один легкий салат в свою кулінарну скарбничку.

Дочитайте цю статтю до кінця і ви самі переконаєтеся, що у мене багато простих, цікавих, з доступних продуктів, смачних рецептів. Підписуйтесь, Чекаю ВАС, рада всім!

Як готую:

Для початку готую всі овочі, мою і насухо витираю.

Нарізаю пекінську капусту соломкою, а листя салату рву руками не крупно.

Далі нарізаю соломкою свіжий огірок, синій цибулю тонкими півкільцями і болгарський червоний перець теж нарізаю соломкою. Можна різні кольори болгарського перцю, у мене тільки сьогодні червоний.

Також можна і додати помідори, все за смаком, у мене сьогодні черрі їх я нарізаю на чотири частини і додаю до наших інгредієнтів.

Все кладу в зручну посуд так як всі овочі об’ємні і повітряні, а нам треба буде ще все акуратно перемішати.

Готуємо нашу смачну заправку: наливаю В чашку кунжутне масло. Кунжутне масло наливаємо трохи тільки для аромату, переборщувати не треба.

Далі соняшникова олія, приправу Маласянь/13 спецій/.

І додаємо густий устричний соус.

Все добре перемішую в однорідну масу і додаю до наших овочів.

Перемішую і з задоволенням все з’їдаємо .

Приємного апетиту!

Нам знадобиться:

  • капуста пекінська – 1 качан приблизно, 200 грам;
  • свіжий огірок – 1 шт. ;
  • перець червоний болгарський – 1 шт. ;
  • цибуля синя ріпчасту за смаком;
  • помідорів черрі – 6-8 шт. ;
  • кунжутне масло – 1 столова ложка;
  • соняшникова олія – 2 столові ложки;
  • приправа Маласянь/13 спецій/ – 1 столова ложка;
  • кунжут чорний і білий за смаком;
  • густий устричний соус – 2 столові ложки.

Беріть на замітку такий чудовий салат! Тут кожен день виходять прості і смачні рецепти і пропозиція підписатися залишається в силі. Пишіть в коментарях, як готували, всі інгредієнти додавали або у вас є свій секретний? Не забувайте ставити лайки і зберігати рецепти, щоб не втратити.